VELKOMMEN TIL MIN BLOGG!

Hei, mitt navn er William Shakespeare og jeg er født i Warwickshire, England. Som liten gikk jeg på byens latinskole, men grunnet ulike årsaker kunne jeg ikke gå der lenger og utdanningen min ble mer tilfeldig gjennom årene. I 1582 giftet jeg meg med Anne Hathaway, vi har tre barn sammen, Susanna, Hamnet og Judith. I 1596 var vi så uheldige å miste vår Hamnet. I 1592 jobbet jeg som skuespiller og dramatiker i London, og var på veien til å bli ganske kjent. 

Jeg har skrevet mange stykker, og har både vært skuespiller i mine egne og andres. Det du kanskje kjenner meg best for er Romeo og Julie og Hamlet. 

De mest kjente verkene mine har jeg skrevet mellom 1590 og 1613, og jeg har skrevet både komedier og krønikespill, tragedier og tragikomedier.

Selv om blogg vanligvis kanskje blir sett på som en slags jentegreie, har jeg alltid vært glad i gjøre det jeg vil og føler dette er en fin måte å opprettholde skriveegenskapene mine, samtidig som jeg kan dele det jeg skriver med dere leserne mine. Vi lever jo trossalt i 2017, og jeg tror det kan være lettere å få et større publikum her på blogg.no ettersom ikke så mange leser bøker om meg lenger. Jeg håper dere vil følge med videre på bloggen min for historier og mer om mitt liv!

  

 


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

William Shakespeare

William Shakespeare

99, Hammerfest

Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en engelsk poet og skuespillforfatter, og vil opprettholde skriveegenskapene mine ved å lage en blogg. På denne bloggen vil dere kunne lese om mitt liv sett fra mitt perspektiv, og hvilken påvirkning og innflytelse jeg har hatt på andre. Håper dere liker bloggen! Jeg svarer på spørsmål i kommentarfeltet:) Blogges! -Shakespeare

Kategorier

Arkiv

hits